Skip to content

Imago proștii

noiembrie 13, 2012

Cred ca un lucru s-a stabilit deja. Nu avem politicieni. Ceea ce numim noi „politician” este un om de afaceri sau un bișnițar ordinar (după caz) care folosește pârghiile statului pentru a-și mări capitalul propriu. Punct! Atat si nimic mai mult. Acest lucru se vede si in faptul ca „politicianul” roman nu își construiește o imagine. Sau nu are grija de cea existenta. Nu vorbesc aici de cei doi sau trei politicieni „dă top” pe care, cu mândrie ii are tara noastră, ci ma refer la marea șleahta de partid si de stat. Ma refer la fauna guițatoare ce misuna prin Parlament, Guvern, ministere si autorități locale. Sa luam un caz de durere un fund in ceea ce privește imaginea. E recent, e proaspăt! Emană!

Deputatul Alin Silviu Trasculescu a fost prins cu mâța-n sac luând șpagă. Am stabilit deja ca nu e nimic extraordinar in chestia asta. Aceasta informatie  nu mai provoacă bufeuri interne nici macar mamei lui Alin Silviu Trusculescu. In urma deciziei procurorilor, numitul este eliberat pana la proces. Si acum vine faza in care vedem ca politicienilor cuvântul „imagine” nu are nici un fel de importanta pentru ca ei știu ca jocurile sunt făcute in alta parte: la plecarea din arest, masina care il preia pe d-nul deputat costa lejer undeva la 60000 de euro. Adica, d-nul politician se lasă filmat, urcand intr-o masina care ar putea hrani un sat intreg, de exemplu unul din Vrancea, unde este colegiul dumisale, ca sa confirme mediatic ca vinovăția lui este cat se poate de clara (ca doar n-a pus cate un leu din salariu ca sa si-o cumpere). Cat de tampitel trebuie sa fii ca sa faci asa ceva? Pai, tare tampitel se pare – suficient cat sa ti se poate inscena un flagrant jenant si tu sa o musti.

Nu vreau sa fiu ipocrit, nu aveam pretentia ca d-nul deputat sa se urce intr-un Logan din 2003 dar existau diverse alte variante decente de transport, care sa nu insemne in traducere, o flegma in obrazul celor care l-au votat. Zic si eu…

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: