Skip to content

Cum sa te dez/abonezi

octombrie 24, 2012

In ultima vreme mailul mi se umple tot mai tare de oferte, notificari, reduceri, si chestii pe care „nu vreau sa le pierd”.
In fiecare dimineața imi găsesc inboxul plin de reclame la botine, la televizoare la pastile de putut si mărit si la târguri de care nu am auzit niciodată si nici nu vreau sa aud! Plus mailuri prin care sunt invitat sa citesc articole senzationale scrise de Gigi! Cine-i Gigi??

Satul fiind de asaltul bietului mail, m-am decis sa folosesc funcția „unsuscribe” ca sa ma dezabonez deși eu nu m-a suscribe la asa ceva niciodată. Cine ar vrea ca dimineața de dimineața sa primească avertizari ca ar putea sa fie extrem de dotat dar nu face nimic in scopul imbunatatirii acestui aspect? Sau ce bărbat normal la cap își dorește sa știe care este prețul corect la pantofiorii cu toculeț mediu si cu fundita neagră in fata?

Funcția unsuscribe, pentru cine nu stie, este prezenta in josul mailulului sub forma unui buton invizibil de 3×3 pixeli, cu font alb sau in cel mai bun caz, gri lesinat. Aceasta funcție iti va mânca si mai mult timpul pentru ca vei fi directionat către o pagina unde ti se comunica lacramos ca ei (autorii mailului) sunt foarte tristi ca nu mai vrei asa scrisorele interesante si ești rugat, pentru verificare, sa iti mai introduci inca o data adresa de mail. Ei bine, părerea mea sincera este ca de fapt, in momentul ăla tu te abonezi la alte rahaturi pentru ca a doua zi inboxul iti va fi plin de mailuri care încep cu „ai fost dezabonat” precum si cu oferte senzationale la brelocurile de spionat nevasta ca sa vezi daca nu cumva te inseala. Pai, dragii mei, daca voi nu m-ați bombarda cu mailurile voastre, poate as avea timp sa ma întreb si pe gratis cine e băiatul ala care m-a rugat sa ma dau un pic la o parte ca sa-si ia pantofii de sub birou!! Zau asa…

20121024-075825.jpg

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: