Skip to content

Sa paraschivim igienic, părerea mea!

octombrie 14, 2012

Gata! Am trecut cu bine si peste încă o Paraschevă!

Anul asta a fost si superoferta 2in1! Pe lângă copârseul aurit al sfintei facatoare de minuni de ziua ei, a sosit de la frații noștri rusofili si o caseta de aur care valorează cât vindecarea a o suta de bolnavi din multimea de la Iasi, plină cu niște oase ale unui sfânt de care nu a auzit nimeni dar care se pare ca si el presteaza cand e solicitat. Adică atunci cand le pupi sau cand îți freci de ele lucrurile ținute in plasa de la Altex. Paraschiva feat.Teofil! Este foarte dezamagitor ca sfintii astia nu fac minuni decât daca au o coada ca la Finante si numai daca le faci bezele.

Precum spuneam, sărbătoarea s-a încheiat, sarmaua s-a devorat, preafericitul a plecat si dupa cele 5…4…3…2…1… zile de incubatie va urma faza doi a afacerii Parascheva! Farmacistii stiu de ce!

Am văzut la televizor o scena aiuritoare: un bunic a frecat o minge de saliva a 25000 de oameni după care a dus-o cât mai repede nepotelei lui grav bolnavă. Serios acum! Daca un om are de gând sa facă barter de virusi cu tot Iasiul nu îl opreste nimeni, dar sa ii pui in brate unui copil foarte bolnav o sursa de infectie sigura asta deja tine de neglijenta criminala. Bineinteles ca nici unul din reprezentanții televiziunii in cauza, care filmau dovada de credinta, nu au binevoit sa îl oprească si sa ii explice dreptcredinciosului ca tocmai pune viața copilului in pericol la ora de maxima audiență si ca pana la miracolul așteptat poate ar trebui sa iti feresti singur nepoata cu encefalopatie de scuipații proveniti de la Regimentul 2 Infanterie!

Cineva sa ii informeze si pe managerii de la biserica noastră naționala ca SC BOR SRL susține si încurajează o practica vrajitoreasca (deci necrestina) cu potențial periculos pentru sănătatea publica. Ca prea putini din cei ajunsi in fata raclei se roaga! Nici nu ar avea cum pentru ca sunt impinsi din spate de urmatorii oameni. Daca asta ar fi scopul lor, nu ar mai veni nici dracu’ (ptiu) pentru ca nu poti sa faci asa ceva la festivalul ăla. Oamenii aia sunt in acel loc, strict pentru a face un ritual de magie prin puparea si frecarea papornitei de coparseu in scopul obtinerii de bani, bunuri si alte foloase! Ca Parascheva e tratată ca o furnizoare de servicii si ca biata nu mai pridideste cu vindecarea mirenilor de virozele respiratorii cu care acestia s-au procopsit după ce au giugiulit-o!
Asa sa ne ajute Parascheva!

Va doresc tuturor pe aceasta cale, o Paraschevă fericita!

Nihil sine Parascheva.

Reclame
One Comment
  1. Anonim permalink

    O observaţie extraordinară! Eu încă în anii studenţiei (1983-84) după o vizită la Catedrala din Timişoara, mi-am pus această întrebare… (Până atunci n-am prea vizitat biserici ortodoxe) Şi acolo era doar o icoană în mijlocul bisericii, cu urme a sute de săruturi pe sticla, nu moaştele Paraschivei în „copârşăul” de aur. Înseamnă că SC BOR SRL e mână-n mână cu mafia farmaceutică. Mai ia şi de acolo un procent. Uimitor, parcă am fi în evul mediu!!!! Csaba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: