Skip to content

Telenovela continua

octombrie 13, 2012

Romanii au fost si sunt cei mai mari consumatori de telenovele! Le iubesc atât de mult încât încearcă sa le trăiască pe propria piele. N-ai sa vezi nici unde in lume asa o populație degrabă vărsatorie de lacrimi atunci cand aude o poveste blegoasa! Trebsoara asta a ajuns atât de cunoscuta încât orice escroc, mare sau mic, folosește stratagema si apeland la creierele de gospodine parasite de bărbat ale romanilor, reușeste sa ii manipuleze in asa hal, încât chiar daca nu scapă basma curată, au degrabă circumstante atenuante pentru marsaviile pe care le-au savarsit.

Povestea „bietului” Nastase, care după ce a furat o tara întreaga este aplaudat la scena deschisă atunci cand este dus la tribunal pentru diverse alte pricini este definitorie. Tot ce a trebuit sa facă a fost sa se sinucida putintel, da’ nu foarte tare…prin punctele esentiale (mediatice adică) ca sa strânga o grămadă de idioti care sa-i planga de mila! Da… Idioti de la care infractorul Nastase a furat!!! De la ei si de la gura copiilor lor! Acum saracul, suflet de vioara, ne explica tuturor (pe blogul lui!!!!), din închisoare, cum este el nevoit sa învețe cuvinte in argou, cuvinte care îl ataca direct la fibra lui de intelectual sensibil! Fata de aceasta situație eu as avea o pornire sa îl învăț si alte cuvinte in argou dar ma abtin, pen’ ca blogul asta mai e citit si de mama. Dar sa revenim…

Telenovela naționala este pe cale sa înregistreze un nou serial: Lacrimi si Bursa, o producție specială a d-nui Sima. Prin epistole venite „de la intersectia a doua continente”, vorba unui polițist, Sima descrie melodramatic situația de Marimar pe care o trăiește! Cum a rămas el embarasada cu banii unor preaputernici, cum de fapt firma cutare este fratele altei firme si deci relația a fost incestuoasa, cum a trebuit sa fuga de la casuta lui pentru ca era urmărit de mama vitrega, cum durerea îl ineaca, cum plânge el in fata unei mari involburate, si cum emite el judecati rafinate referitoare la destin… Ca e vinovat sau nu, pe mine nu ma interesează! Ma doare fix in cur! Ceea ce ma interesează este ca acest circ care a început acum trei zile va pune din nou bariere in fata justiției. Poliția, care oricum este o incapabila, pe lângă ca va trebui sa depasesca bariera propriei prostii va trebui sa lupte si cu un val de lacrimi naționale provenite din creierele tinere si nelinistite ale romanilor care sunt porniti pe iertare generoasa atunci cand nu banii lor sunt in joc.

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: